Maskinentreprenader i Skene med omnejd

Företaget

Claessons Entreprenad är ett företag med mångårig erfarenhet av maskinentreprenader inom bygg och anläggning. Sedan 1995 för Bernt Claesson familjetraditionen vidare från faderns företag; Leon Claessons Maskingrävning.

Claessons Entreprenad samarbetar med Welins Bygg, Haby Bygg. Habylid Bygg och utför all form av mark- och byggnadsarbeten.Våra huvudinriktningar

Våra huvudinriktningar är avloppsanläggningar, dränering, fuktskador, mur- och gjutningsarbeten samt plattläggning.

Företaget har sitt säte i Skene och verksamheten bedrivs huvudsakligen i området kring Göteborg, Varberg och Borås. Genom avtal med flertalet leverantörer av byggnadsmaterial kan Claessons Entreprenad erbjuda en komplett lösning ”från makadam till nockpanna”.

Bernt Claesson

Leon ClaessonVår maskinpark

Maskinparken är dimensionerad för både stora och små arbeten. Volvo EC 210 är den största grävmaskinen och väl lämpad för schaktning och större ingrepp.

Volvo ECR 58 är en smidig minigrävare med förvånansvärt hög kapacitet. Den lämpar sig väl när det gäller grävning i trånga utrymmen eller där man behöver vara extra skonsam mot underlaget.

Transporter

För att transportera material till och från grävplatserna använder vi lastväxlare och vid behov minidumper. Maskinparken har genom åren visat sig vara mycket ändamålsenlig och flexibel.

Såväl företag som privatpersoner utlovas seriöst utfört arbete till humana priser. Välkommen att kontakta oss för mer information.